Bun venit la The Nest

The Nest este un nou ansamblu rezidențial in Cluj-Napoca, spectaculos prin concept, eleganța arhitecturala, calitatea materialelor folosite, amplasare și facilitați. Localizat în inima zonei de business a orașului, la 15 minute de centru, proiectul amplasat pe o suprafața generoasa de 10.000mp de teren, vine in intampinarea nevoilor familiilor moderne, young professionals și a investitorilor cu un concept îndrazneț de 230 apartamente impartite in doua faze de constructie, concentrate in jurul unei gradini private spectaculoase de 3000mp cu locuri de joaca pentru copii și alei de promenada, dedicata exclusiv locatarilor. Un alt punct forte este terasa de pe acoperiș, cu funcțiuni mixte de relaxare, zona de barbecue și o panorama spectaculoasa asupra orașului. Acum poti sa locuiesti in inima orasului dar sa te bucuri in acelasi timp de natura si intimitate.

Apartamente cu 2 si 3 camere

The Nest este un ansamblu rezidential premium cu functiuni mixte si anume spatii comerciale la parter si 120 apartamente de doua șcamere cu suprafete generoase intre 50.4mp si 56.7mp si trei camere cu suprafețe intre 66.8mp si 74.7mp. Apartamentele au compartimentari moderne, zone de zi luminoase si incapatoare, incalzire in pardoseala șși sunt smart-home ready.

Facilitati pentru locatari

Facilitațile ansamblului fac diferența intre un spatiu de locuit și un stil de viața in care locatarii se pot bucura cu adevarat de diferitele funcțiuni pe care le au la dispoziție in exclusivitate: zona de co-work si social hub, gradina privata de 3000mp, locuri de joaca interioare si exterioare, gradinita, terasa pe acoperis cu zona de bbq, supermarket.

Gradina privata

Zona verde a ansamblului in suprafata totala de 3000mp este dedicata exclusiv locatarilor si este amenajata cu arbusti, pomi, zone de relaxare, zone de promenada si alei iar pentru cei mici vor fi amenajare zone dedicate de joaca. Gradina este privata si supravegheata video astfel incat copiii si locatarii sa se afle in deplina siguranta, accesul strainilor fiind restrictionat.

Amplasare centrala

Ansamblul rezidential situat pe strada Scortarilor nr. 12 se afla la o distanta de 15 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Locatarii sunt in imediata apropiere a punctelor de interes: mijloace de transport in comun, gradinite, supermarket-uri, sali de fitness, cladiri de birouri, la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si totusi feriti de agitatia si zgolotul de la bulevardul principal.